Herion Services

by Tony krijnen

Kans op gratis TechDays dagkaart met 1 download! 

Ik heb een weddenschap met Chris, onze IT Pro Audience manager. En daarvoor heb ik jullie hulp nodig! Knipogende emoticon Ik heb namelijk gezegd dat veel van de mensen die mijn blog lezen IT Pro’s zijn die graag willen helpen. Nu kun je ons helpen door de Microsoft Private Cloud trial te downloaden op http://technet.microsoft.com/nl-nl/evalcenter/hh505660.

Chris denkt echter dat als ik dat op mijn blog zet het niet zoveel uitmaakt en ik wil natuurlijk graag dat hij het mis heeft! Hij stelt daar dan ook 5 voor dagkaarten beschikbaar (twv € 299,00) voor toegang tot de Microsoft Techdays in Den Haag (www.techdays.nl).

Hoe werkt het? Klik de download link, login met je LiveID en start de download. Als de download 100% is ga je met je gezicht voor je scherm hangen en schiet een mooie foto van jezelf met de 100% completed download. Deze mail je naar chrisv@microsoft.com (zet mij maar op cc, tonykrij@microsoft.com. Om je kansen te verhogen mag je zelfs elke dag een inzending doen als je maar een download doet en een nieuwe foto stuurt!

Chris zal de foto’s verzamelen en trekt over twee weken vijf winnaars uit die ik hier dan ook weer zal vermelden (met wat maffe inzendingen hahaha)!

Alvast bedankt voor jullie support! Ik hoop een DDOS te lanceren hiermee Glimlach

tony
hypert2a

Stay in touch? Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief, volg mij op Twitter (of TechNet) en meld je aan op onze Be-Init Community site!)

Sunday, January 13, 2013 4:25:29 PM Categories: TechDays tonykrij