Herion Services

by Tony krijnen

Wanneer je van de Windows Azure Downloads site de Windows Azure PowerShell command line tools wilt installeren op Windows 7 kan het zijn dat de Web Platform Installer een foutmelding geeft dat het product niet kan worden gevonden.

AzurePowerSHell

Wanneer je van http://www.windowsazure.com/nl-nl/downloads/ de Windows Azure PowerShell download:

image

En dan de Web Platform Installer start en je krijgt deze melding:

msfoutmelding (2)

“Microsoft Web Platform Installer couldn’t find the product you tried to install. Either the link you clicked is incorrect or you may be overriding your feed with a different feed.”

Windows Azure Powershell gebruikt PowerShell 3.0. Probeer je deze los te downloaden en te installeren van de Microsoft website krijg je ook een foutmelding dat dit product niet voor uw systeem bedoeld is.

Dit probleem wordt veroorzaakt doordat niet alle updates op de PC zijn geïnstalleerd. Indien je Windows 7 hebt ga naar een command prompt en type VER [Enter]. Controleer of versie 6.1.7601 hebt. Dit is Windows 7 met Service Pack 1. Wanneer je 6.1.7600 hebt is Service Pack 1 niet geïnstalleerd. Download en installeer Service Pack 1 en de andere updates van Windows Update en probeer dan opnieuw de installatie.

 

tony
hypert2a

Stay in touch? Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen gebruik dan de Windows 8 App, schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief, volg mij op Twitter (of TechNet) en meld je aan op onze Be-Init Community site!)

Monday, April 22, 2013 1:23:58 PM

Comments

Comments are closed on this post.